Nu är det klart – Green Team jobbar med Fossilfritt Sverige!

Vårens Green Team på Antrop är på plats och så även de spännande uppdrag de ska jobba med.

 

– Vi är så glada att berätta att vi samarbeta med Fossilfritt Sverige! Deras mål, att Sverige är helt fossilfritt till 2030, är en fantastisk utmaning. Och det är precis den typ av utmaningar vi älskar, för vi vet att design thinking kan bidra med exakt rätt lösningar, säger Antrops vd Katarina Walter.

Fossilfritt Sverige arbetar för att Sverige ska bli helt fossilfritt bland annat genom att stötta sina hundratals aktörer och påskynda omställningen. Antrop kommer i det här projektet att bidra med research och designlösningar som hjälper dem att matcha alla behov och drivkrafter på bästa sätt.

Det här är ett lika roligt som viktigt hållbarhetsprojekt!

Katarina Walter, VD Antrop

Nya designutmaningar varje termin

Antrop sätter varje termin ihop en nytt Green Team. Det består av en grupp studenter som tar sig an nya världsförbättrande uppdrag tillsammans med oss på byrån. Det kan röra sig om designprojekt där vi skapar tjänster som ska hjälpa nyanlända att komma i arbete eller hur man med hjälp av energiförbruknings-visualisering kan hjälpa människor spara på slitsam energi.
I vårens Green Team ingår Arvid Långström och Jane Bertheim från Umeå universitet, Niklas Hägglund och Joakim Petterson från Stockholms universitet samt Veronica Kothe från Hyper Island.