Antrop vinnare av Årets Byrå 2018

Kunderna har sagt sitt i årets viktigaste kundundersökning: Antrop är Sveriges bästa byrå 2018 i sin kategori stora digitala byråer!

 

 

Den glädje jag känner just nu har inga gränser. Tusen tack till alla kunder som gett oss så fina omdömen, säger Antrops vd Katarina Walter.

Glädjejubel för Antrop på Årets Byrå

Analysföretaget Regi delade ikväll ut pris i tävlingen Årets Byrå vid en galafest för alla som jobbar i byråbranschen. Det blev tredje gången gillt och stort glädjejubel för byrån Antrop när de i år tog hem förstapriset, efter två år i rad med silverplacering.

 Vi jobbar med att höja användarupplevelsen i våra kunders tjänster, så det är naturligtvis lika viktigt för oss att själva se hur VI kan höja vår kundupplevelse. Hårt arbete, vass kompetens och att vi försöker vara Sveriges bästa arbetsplats är faktorer som gett oss det här priset, säger Katarina Walter.

Undersökning som visar kundnöjdhet

Utnämningen Årets Byrå baseras helt på en kvalitetsundersökning Regi genomför varje år bland de medverkande byråernas kunder. I undersökningen får de svara på frågor om hur nöjda de är med leveranskvalitet, kompetens och samarbete. Antrop vann i kategorin stora digitalbyråer, där företagen har en byråintäkt över 25 miljoner kronor.

Topplistan för Årets Byrå 2018 i kategorin Digitalbyrå +25 milj:
1. Antrop
2. Maverick by Sigma
3. Doberman

Herregud vad stolt jag är över varenda en av våra 40 kollegor just nu! Vi har ett sådant fabulöst gäng med skickliga och snälla designers som gör sitt yttersta varje dag för att skapa magi hos våra kunder. Det här är tredje året i rad som vi hamnar på prispallen, och det är ett fint kvitto på att deras insats.

Zandra Rauchwerger, byråchef på Antrop.