Antrop stjärnrekryterar senior tjänstedesigner

Nu förstärker Antrop ytterligare sin kompetens inom kundcentrerad organisation och rekryterar seniora tjänstedesignern Anders Landström från Transformator Design.
– På Antrop finns en vision och övertygelse om att vi faktiskt kan skapa ett bättre samhälle för våra barn. Det var avgörande för att jag ville börja jobba här, säger Anders Landström.

I och med satsningen blir Anders Landström ansvarig för Antrops erbjudande kring kundcentrerad organisation. Anders har en bakgrund som senior tjänstedesigner och förändringskonsult. Bland tidigare uppdrag finns kunder som Pensionsmyndigheten, SEB, Landshypotek, SJ, IKEA och Systembolaget. Han har också hållit utbildningar i service design och varit rådgivare inom kundcentrerat arbete ute i olika organisationer.

Ansvarig för kundcentrerad organisation

På Antrop kommer Anders att leda arbetet med och utvecklingen av byråns erbjudande kring kundcentrerad organisation och kapacitetsbyggande. Det handlar om att driva igenom en förändring i organisationen för att få till mer kundfokus så man blir snabbare, mer träffsäker och mer framgångsrik i sin affär.
– Tillsammans med kunderna skapar vi förutsättningar så att de har både kunskap och intern kapacitet ‒ och därmed förmågan att själva jobba vidare på ett kundcentrerat sätt, säger han.

Ger innovativ och behovsbaserad verksamhet

Antrop har arbetat med kundcentrerade organisationer sedan länge, både på operationell och strategisk nivå. I arbetet ingår till exempel att träna på och praktiskt delta i arbetet för förståelse av designprocessen. Den stora vinsten är att de själva sedan kan driva sin verksamhet innovativt och behovsbaserat.
– Kundvärde, medarbetarvärde och affärsvärde är tre nyckelområden som måste uppfyllas. Det är därför det här arbetssättet skapar framgång för våra kunder, säger Anders Landström.

Anders Landström, tjänstedesigner