Vd:n för Just Arrived är Årets sociala entreprenör

Varmt grattis säger vi till Andreas König, som utsetts till Årets sociala entreprenör 2017! Andreas König är vd för företaget Just Arrived, som Antrop haft glädjen att vara med och ta fram koncept för och utveckla. 

– Jag är oerhört glad över utmärkelsen så klart! Den delar jag med hela teamet bakom Just Arrived, för det handlar verkligen om en fantastisk team-insats genom hela projektet, säger Andreas König.

Företaget Just Arrived startades 2016 och hjälper nyanlända att snabbare komma in på den svenska arbetsmarknaden. Nu prisas satsningen i Årets sociala entreprenör, en utmärkelse som SEB delar ut varje år för att uppmärksamma hållbara företagsinitiativ som omvandlar samhällsnyttiga idéer till verklighet.

– Just Arrived arbetar hårt med att skapa den bästa matchningen efter kundens kravprofil. Vi har en schysst tjänst till ett bra pris som är enkel att använda och som dessutom leder till hållbar integration. Det är en unik kombination, säger Andreas König till SEB:s hemsida.

Just Arrived

Just Arrived är ett företag som hjälper nyanlända att snabbare komma i arbete och börja bygga ett nätverk och ett CV här i Sverige.

Målet är att skapa en lättare väg för nyanlända att komma in i samhället.

Här kan du läsa mer om caset Just Arrived