Per Söderström till Antrops styrelse

Per Söderström blir ny styrelsemedlem hos tjänstedesignbyrån Antrop. I samma veva tar Ingrid Höög över ordförandeposten i styrelsen.

– Jag ser mycket fram emot mitt styrelseuppdrag hos Antrop. Det är en spännande tjänstedesignbyrå som med lång erfarenhet och vass kunskap hjälper företag att skapa framgångsrika kund- och användarupplevelser, och de har en rad stora varumärken på sin kundlista, kommenterar Per Söderström sitt nya uppdrag.

Per Söderström är idag företagsrådgivare och investerare och är engagerad i ett flertal entreprenörsdrivna företag. Han har mer än 25 års erfarenhet som ledare inom försäljning/marknad samt företagsutveckling, främst inom konsultsektorn och IT-branschen och har bland annat haft roller som Koncernchef Resurs-Gruppen, VD IT-Resurs, Sverigechef Hudson Highland Group, Försäljnings- och Marknadschef IDG.

Från och med september blir också Ingrid Höög styrelseordförande i Antrop. Ingrid Höög är VD för rekryteringsfirman Wise Professionals, och har suttit i Antrops styrelse sedan 2015.

– Antrop går en spännande höst till mötes, med flera roliga, intressanta och viktiga projekt på gång. Därför känns det fantastiskt att få välkomna Pers smarta input i styrelsen, han blir verkligen en tillgång för oss på flera sätt, men också att Ingrid nu tar över ordförandeklubban och fortsätter att bidra till byråns framgångar och utveckling, säger Katarina Walter, VD på Antrop.

Antrop är Sveriges första tjänstedesignbyrå och grundades 2001. Genom att analysera verkliga kundupplevelser och designa tjänster, hjälper vi företag förena kundnytta, affärsnytta och samhällsnytta. Bland Antrops kunder finns Skandia, SVT, Ving, Telenor, AMF, Tillväxtverket, SPP, Socialstyrelsen mfl.
Antrops omsättning har från 2013 till 2016 ökat med mer än 80 procent. Prognosen för 2017 pekar på en fördubbling av både omsättning och antal anställda sedan 2013.