Antrop värvar seniora designers så det ryker

Tjänstedesignbyrån Antrop rekryterar Jenny Pettersson Lindberg från Doberman, och Eva Siveland från Daytona. Båda har lång erfarenhet som Senior Service Designers, och har ansvarat för större kunder och uppdrag för t.ex. KRAV, Karolinska Universitetssjukhuset och Systembolaget.

 

Antrop är en byrå med tydlig värdegrund, som vill förändra samhället och miljön på riktigt genom sina projekt. Här finns dessutom en kultur som ger alla utrymme att växa, utvecklas och ha roligt på jobbet, säger Jenny Pettersson Lindberg, som även kommer att ha personalansvar på Antrop.

Utöver Eva och Jenny har Antrop nyligen också anställt Joacim Broström till en ny roll som Visuell Designer. Joacim har en gedigen designbakgrund, senast som Design Director på Söderhavet.

Det är väldigt glädjande att få välkomna dessa erfarna ess till våra fina team. Att vi på byrån har olika bakgrunder, från olika typer av byråer, domäner och projekt är en av våra absoluta styrkor, säger Zandra Rauchwerger, byråchef på Antrop.

Antrop strävar alltid efter att vara Sveriges vassaste tjänstedesignbyrå med tydlig mission  att bidra med design till projekt som förbättrar världen. Att de så framgångsrikt rekryterat tunga namn från branschens främsta byråer senaste åren är ett viktigt steg i det arbetet.

Antrops omsättning har från 2013 till 2016 ökat med mer än 80 procent. Prognosen för 2017 pekar på en fördubbling av både omsättning och antal anställda sedan 2013.