Antrop söker erfaren, ambitiös och snäll projektledare
- Vi vill förändra världen tillsammans med dig

 

Om Antrop

Vi är en tjänstedesignbyrå som älskar att designa för fantastiska användarupplevelser och att få företag att arbeta kundcentrerat på riktigt.

Att engagera oss i uppdrag som gör världen bättre är viktigt för oss. Vi är övertygade om att man med designtänk och digitala möjligheter kan skapa smartare och mer hållbara tjänster som förändrar förutsättningarna till det bättre för människor och miljön.

Antrop har arbetat med design av kundupplevelser i 16 år. Vi arbetar med kunder som förstår att träffsäkra tjänster byggs utifrån förståelse för slutkundens behov, beteenden och drivkrafter. Kunder som involverar sina användare i designprocessen på riktigt. Vi har förmånen att arbeta med bland annat Skandia, Just Arrived, Spotify, Riksbyggen, Tillväxtverket och Swedavia. Vi ser till att våra kunder får stenkoll på sina kunder, hjälper dem att jobba kundcentrerat och designar tjänster som får deras affär att växa genom lojala kunder. I majoriteten av våra kundsamarbeten leder vi också designarbetet med att ta fram nya- eller förbättra befintliga digitala tjänster.

Antrop har två år i rad fått silverpris i Årets Byrå bland Sveriges alla byråer - ett pris som baseras helt på våra kunders fina betyg kring samarbetet med oss!
 

Teamet

Idag är vi 40 medarbetare på Antrop. Vi är en härlig blandning av tjänstedesigners, UX:are, visuella designers, innehållsstrateger och projektledare. Hos oss ingår du i ett team med allt från nyexade medarbetare och ett gäng av Sveriges mest seniora designers. Kunskapsutbyte och samarbete är viktiga grundstenar i vårt arbetssätt.

Som medarbetare hos oss kommer du utvecklas mycket. Vi vet att det endast är med medarbetare som ligger i framkant som vi kan vara bäst på marknaden och därför arbetar vi mycket aktivt med kompetensutveckling.  Både när det gäller vårt hantverk och personlig utveckling.

Antrop beskrivs bäst som en mycket kompetent och hjärtlig arbetsplats. Vi vill göra gott i världen och skapa tjänster som förbättrar och förenklar människors liv. Därför prioriterar vi uppdrag och kunder som vilar på samma värdegrund som vi. Vi tycker hållbarhet, jämlikhet och empati är viktigt i allt vi gör.

Vi sitter i ljusa industrilokaler på Södermalm i Stockholm där vi ofta grillar, chillar, teknikpillar eller har spelkvällar ihop när vi inte designar.

Vi ser verkligen fram emot att få träffa dig och hoppas att du ska vara vår nästa kollega till teamet!

 

När Antropare själva ombads beskriva varför de gillar att arbeta på Antrop sades till exempel detta:
  • Mycket skratt. Vi har roligt tillsammans på jobbet.

  • En “må-bra-kultur” där vi är måna om varandra.

  • Bra grundvärderingar som märks i vardagen. Gör gott på riktigt.

  • En arbetsplats att vara stolt över.

  • En riktig UX-byrå. Inte UX-som en tårtbit.

  • Hög strategisk nivå på uppdragen.

  • På Antrop är man aldrig ensam. Hjälpsam kultur där kollegorna alltid tar sig tid att stötta och coacha.

  • Alla säljare är tjänstedesigners i grunden, det ger bra förutsättningar i projekten.

  • Innovativ spetskompetens.

  • Inga gurus. En kultur där vi lyfter varandra.

 

Vem vi hoppas att du är

Vi vill arbeta med dig som, liksom vi, vill vara med och skapa riktigt bra tjänster som skapar så väl användarnytta som samhällsnytta.

Du har arbetat i minst 3 år som projektledare. Du har förmodligen arbetat på byrå tidigare och då fått förmånen att arbeta med kunder inom flera olika branscher. Du har en rad uppdrag i ryggen där du är stolt över vad ditt team presterat. Och så har du säkert något riktigt misslyckat också som du blivit ännu klokare av.

Du gillar att driva stora och komplexa, lika väl som små och snabbfotade digitala uppdrag som handlar om olika former av digitala tjänster och webbar. Du kan ha flera parallella uppdrag och kan hitta nivån av stöd som vart och ett behöver av dig. Du har erfarenhet från att leda såväl agila projekt som projekt där kunden har mer vattenfallsliknande förväntningar. Du har en god förmåga att anpassa processen utifrån just den här kundens och uppdragets behov.

Du förstår vikten av att bygga goda relationer med såväl ditt team och din kund. Du är lyhörd, kommunikativ och har förmåga att stå stadigt även i stormigare stunder och ger teamet trygghet och arbetsro. Du är mån om att få till bra samarbeten och vet hur du hjälper ditt team dit genom att t.ex. jobba med feedback, retros och coaching. .

Hos oss kommer du jobba i en bred och väldigt varierande roll. Detta är något som Antrops projektledare lyfter som särskilt stimulerande med jobbet! Du kommer jobba brett med både projektledning, kundansvar och är involverad i vår försäljning.
Du gillar att lösa problem och trivs med stort ansvar, men är också van att coacha ditt team till att självständigt driva det dagliga arbetet då det inte är en produktionsledare vi söker. Personen vi söker är också strukturerad, snäll och har en stark inre motor att komma framåt och göra bra grejer ihop med ditt team. Att du har ett utpräglat intresse kring digitala tjänster, design och människor tänker vi är självklart.

Du pratar och skriver bra på både svenska och engelska då vi ofta arbetar med internationella kunder.

Och ja, vi förstår att det säkert finns flera saker kvar du behöver bli bättre på.  Så är det för alla oss också. :)Jag ser fram mot att höra ifrån dig!

Skicka några rader om dig själv ihop med CV

Byråchef
Zandra Rauchwerger
+46(0) 707 750 48 35
zandra.rauchwerger@antrop.se