Vill du göra praktik i Antrops Green Team i höst?

Antrop kör för fjärde gången ett Green Team till hösten. Ett team som arbetar helt med att skapa samhällsnytta!
Konceptet har visat sig vara framgångsrikt både för de viktiga projekt vi fått möjlighet att arbeta i med teamet och som rekryteringskanal för att rekrytera nya stjärnor.

Green Team är ett team hos Antrop som består av såväl designers från Antrop som praktikanter och exjobbare. Teamet fokuserar helt på projekt som syftar till social och ekologisk hållbarhet. Detta är något vårt hjärta slår hårt för på Antrop.

Teamet har exempelvis arbetat med projekt som att designa den miljöbesparande energitjänsten Greenely och den sociala innovationen Just Arrived som jobbar för att få ut nyanlända på arbetsmarknaden snabbare. Tjänster som direkt påverkar vår omvärld till det bättre.

Idag arbetar teamet med Klarity - en tjänst som ska bekämpa korruption och med att hjälpa nätverket Ashoka skapa fler sociala entreprenörer. 

Du kan redan nu söka dig till höstens Green Team om du tycker det vore lärorikt och meningsfullt att ingå i designteamet. Praktikperioden kan skilja sig beroende på vilken utbildning du går. Vi är intresserade av att hitta ambitiösa och varmhjärtade designers som har god kunskap om olika researchmetoder inför designprojekt, och utvecklad känsla för interaktionsdesign och/eller visuell form.
Ett helt gäng tidigare Green Team praktikanter är i dag anställda designers på Antrop, och vi ser teamet som en viktig rekryteringskanal för oss. 

Som praktikant på Antrop inkluderas du som vilken kollega som helst. Du är givetvis inbjuden att delta i all våra interna kompetensutveckling, och har ett gäng med duktiga och snälla designers som kollegor att rådfråga, lära av och hänga med. 


Skicka din personliga presentation och ett CV till Antrops Green Team ansvarige Mattias Lagerbäck  mattias.lagerback@antrop.se