Så kan vårt Green Team hjälpa ditt företag skapa tjänster i världsklass

Står din organisation inför ett projekt eller en utmaning som främjar hållbarhet och samhällsnytta? Antrops Green Team – en grupp duktiga praktikanter tillsammans med våra seniora konsulter – har varit med och utvecklat nya, spännande tjänster för flera aktörer de senaste åren. 

Social och ekologisk hållbarhet är något som vi brinner särskilt mycket för här på Antrop. Ett sätt vi jobbar med det på är i vårt Green Team.

Varje termin sätter Antrop ihop ett team med praktikanter och ex-jobbare från universitet, högskolor och utbildningar på till exempel Hyper Island och Nackademin. Tillsammans med våra seniora UX-designers, tjänstedesigners och projektledare på Antrop bildar de ett Green Team som tar sig an en designutmaning eller ett projekt. Förutsättningen är att det ska leda till en mer hållbar framtid eller lösa en samhällsutmaning. Vi har tidigare haft team i organisationer som Klarity, Just arrived, Ashoka, Raul Wallenberg Academy och Greenely.

Med satsningen på Green Team får Antrop inte bara möjlighet att bidra i spännande projekt för ett bättre samhälle – vi får också lära oss mer om hur vi kan jobba med våra hjärtefrågor och samtidigt inspirera unga designers att ägna sig åt hållbart designarbete.

Har din organisation något projekt eller en idé som ni tror att Green Team ska hjälpa er med? Hör av dig till Antrop så berättar vi mer!

 

Söker du ett designteam för ditt projekt?

Kontakta mig så berättar jag mer om Antrops Green Team-satsning.

UX-designer och ansvarig för Green Team
Mattias Lagerbäck
+46 (0) 708 75 26 58
mattias.lagerback@antrop