Nu letar vi efter vårens Green Team-uppdrag!

Ett av våra stoltaste initiativ här på Antrop är vårt Green Team – Sveriges vassaste designteam som pro bono jobbar med projekt som gör världen bättre. Står din organisation inför en utmaning som främjar hållbarhet och samhällsnytta? Hör av dig till oss, för just nu letar vi efter vårens Green Team-uppdrag!

Pro bono av Sveriges vassaste designteam

Har din organisation en idé eller ett projekt som handlar om social eller ekologisk hållbarhet? Nu har du möjlighet att få experthjälp av Sveriges vassaste designteam: Antrops Green Team. Vi stöttar hållbarhetsprojekt med proffsigast tänkbara designkompetens – helt gratis – förutsatt att det är en tjänst vi tycker är viktig för världen och ser potential i.

Green Team är vår succékonstellation av designers, tjänstedesigners, designstudenter och projektledare som pro bono hjälper företag att skapa hållbara tjänster. Antrop är en av Sveriges absoluta toppbyråer inom tjänstedesign och högt rankade i kundnöjdhet. Vårt Green Team har varit med och format prisvinnande tjänster för flera stora företag och deras satsningar inom hållbarhet.

Kundinsikter, strategisk rådgivning och design

Vårt Green Team-erbjudande gäller design, strategisk rådgivning och kvalificerad research som hjälper er förstå era kunders drivkrafter. Det ger dig ovärderliga insikter för klockrent utformade tjänster och vinnande strategier som verkligen gör det möjligt att realisera och lyckas med din satsning.

Vi har tidigare jobbat med organisationer som Klarity, Just arrived, Ashoka, Raoul Wallenberg Academy och Greenely. Nu planerar vi för vårens uppdrag då ett nytt Green Team ska ta sig an en världsförbättrande designutmaning. Har du en idé som tycker att Green Team ska hjälpa er med? Hör av dig till Antrop så berättar vi mer!


Söker du ett designteam för ditt projekt?

Kontakta mig så berättar jag mer om Antrops Green Team-satsning.

Chef – Sälj och engagemang
Sara Backlund
+46 (0) 730 662 036
sara.backlund@antrop.se