Är du Antrops nya Green Team-stjärna?

Nu är det hög tid att söka praktikplats i Antrops Green Team! För femte gången sätter vi ihop ett nytt fantastiskt gäng dedikerade designers som arbetar helt med att skapa samhällsnytta!

Karin Ahlström, Ellen Fredén, Johan Linder och Hanna Söderström började sin karriär på Antrop genom vårt Green Team.

Projekt för social och ekologisk hållbarhet

Konceptet har visat sig vara framgångsrikt för de viktiga projekt vi fått möjlighet att arbeta med, men också en viktig rekryteringskanal för att hitta nya stjärnor till Antrop. Green Team består av praktikanter och exjobbare och några av våra seniora designers på Antrop. Teamet fokuserar helt på projekt som syftar till social och ekologisk hållbarhet. Detta är något vårt hjärta slår hårt för på Antrop.

Teamet har bland annat designat den miljöbesparande energitjänsten Greenely och den sociala innovationen Just Arrived som jobbar för att hjälpa nyanlända in på arbetsmarknaden. Tjänster som direkt påverkar vår omvärld till det bättre. Idag arbetar teamet med Klarity - en tjänst som ska bekämpa korruption och med att hjälpa nätverket Ashoka skapa fler sociala entreprenörer.

Snälla och ambitiösa designers

Du kan redan nu söka dig till vårens Green Team om du tycker det vore lärorikt och meningsfullt att ingå i ett sånt här designsammanhang. Praktikperioden kan skilja sig beroende på vilken utbildning du går. Vi är intresserade av att hitta ambitiösa och varmhjärtade designers som har god kunskap om olika researchmetoder inför designprojekt, och utvecklad känsla för interaktionsdesign och/eller visuell form.
Ett helt gäng tidigare Green Team-praktikanter är idag anställda på Antrop, och vi ser teamet som en viktig rekryteringskanal för oss.

Som praktikant på Antrop inkluderas du som vilken kollega som helst. Du är givetvis inbjuden att delta i all vår interna kompetensutveckling, och har ett gäng duktiga och snälla designers som kollegor att rådfråga, lära av och hänga med. Skicka din personliga presentation och ett CV till Antrops Green Team-ansvarige Mattias Lagerbäck mattias.lagerback@antrop.se


Vill göra din praktik i ett designteam med stort hjärta?

Kontakta mig så berättar jag mer om Antrops Green Team.

UX-designer och ansvarig för Green Team
Mattias Lagerbäck
+46 (0) 708 75 26 58
mattias.lagerback@antrop.se